İçeriğe geç

Nisan 2024 Retrosu Ne Zaman

2024 Retro hangi burçları etkiliyor?

Bütünsel astrolog Duygu Demir diyor ki: Öncelikle Merkür’ün ne olduğunu ve ne işe yaradığını hatırlayalım: … 5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burcunda gerçekleşecek olan Merkür gerilemesinde şunlar yaşanacak: … En çok etkilenecek burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay. … En çok etkilenecek burçlar: Aslan, Kova, Boğa, Akrep. Daha fazla makale…•6 Ağustos 2024

Nisan retro ne zaman?

Bu içerik mevcut değil. Merkür, 1 Nisan 2024’te Koç burcunun 27. derecesinde gerilemeyi durduracak ve Merkür gerilemeye başlayacak. 26 Nisan 2024’te Koç burcunun 16. derecesinde tekrar ileri hareket etmeye başlayacak. Aslında, hiçbir gezegen gerilemeyecek.

24 Nisan retrosu hangi burç?

3-24 Nisan 2024 Koç’ta Merkür Retrosu: Oyuncak Dövüşü24 Nisan 2024

Satürn retrosu ne zaman 2024?

Satürn Balık Burcunda Retronun Zodyak Burçlarına Etkisi ✨ RETRO TARİHİ: 23 HAZİRAN – 15 KASIM 2024. Bu yazıda Yengeç, Aslan ve Başak burçları yer alıyor.

Nisan 2024 hangi retro?

İnci Gücen, 1-25 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında etkisini hissedeceğimiz Merkür gerilemesini ve bu gerilemenin burçlar üzerindeki etkisini yazdı. Hayatlarımız bir film şeridi gibi hızla akarken ve zihnimiz düşünmeden bir saniye bile duramazken, durmamız, nefes almamız ve geçmişi düşünmemiz gerekiyor.

Bugün ne retrosu var 2024?

Merkür, 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerileyecek. İletişim, ulaşım ve teknolojiyi temsil eden Merkür, değişken toprak burcu Başak ve sabit ateş burcu Aslan’da geri hareket edecek.

20 Nisan 2024’de ne olacak?

20 Nisan 2024’te Uranüs-Jüpiter kavuşumu: Büyük yenilenme. 20 Nisan 2024’teki kavuşum, kolektif bilinçte çığır açan değişikliklere işaret ediyor. Jüpiter ve Uranüs yalnızca 14 yılda bir buluşuyor.

Retroda ne yapılmaz?

“Merkür’ün geri gittiği 3 hafta boyunca hiçbir yenilik yapılmamalı, hiçbir anlaşma imzalanmamalı, hiçbir seyahate çıkılmamalı, hatta evden çıkılmamalı” gibi abartılı yorumlar, konuyu bilmeyen herkesi korkutuyor… Aslında bu dönemlerde sadece daha dikkatli olmak ve satır aralarını okumak gerekiyor, hepsi bu!

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Koç burcu retrosu ne zaman bitiyor?

Koç burcunda Merkür geri hareketi ne zaman başlıyor? İletişim gezegeni Merkür, 1 Nisan’da yavaşlıyor ve ardından 3 Nisan – 27 Nisan arasında geri hareketine dönüyor.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Retroyla giden retroyla gelir mi?

Retro döneminde eski sevgilinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz veya retro döneminde kırılmış bir aşkı yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak unutmayın: retroya ait olan retroya aittir.

Satürn 2024’te hangi burçta?

2024’te Balık burcunda Satürn Satürn zamanı sembolize eder. Artık zamanlar değişiyor, çağlar değişiyor ve değişen zamanlara uygun hareket ederek kendimizi yenilememiz gerekiyor.

Satürn retrosu neyi etkiler?

Zodyak’ın disiplin gezegeni, esasen her şeyin sorunsuz bir şekilde yürümesini sağlamaktan sorumludur. Satürn’ün burçlardaki geri hareketi genellikle yavaşlama ve içe dönme gibi sorunları beraberinde getirir. Öte yandan, bu gerileme bir değişim ve yeniden hizalama zamanı olabilir.

Retro ne demek astroloji?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu zaman zarfında, birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir.

2024 Venüs hangi burçta?

Astrolojide ilişkileri temsil eden Venüs, yönettiği burca geçiyor.

Merkür Retro hangi burçta?

Yılın son Merkür gerilemesi 27 Eylül – 19 Ekim tarihleri ​​arasında Terazi burcunda gerçekleşecek. Durağan Merkür gerilemesi 26 – 27 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve bir sonraki durağan Merkür gerilemesi 17 ve 19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

2024 yılında Jüpiter hangi burçta?

28 Ekim 2022: Balık (Jüpiter Rx) 01:10’da. 20 Aralık 2022: Koç 09:32’de. 16 Mayıs 2023: Boğa 01:20’de. 25 Mayıs 2024: İkizler 07:14’te.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir